Online usluge

Savjetovanje, radionice, webinari

Nadolazeći webinari

 • 20/4/2020 Svakodnevno roditeljstvo u nesvakodnevnim uvjetima

  U vrlo kratko vremena dogodile su se značajne promjene koje stavljaju svaku obitelj, roditelja i dijete u nove životne uvjete testirajući naše osobne resurse. Stres, briga, izolacija predstavljaju rizike za naše mentalno zdravlje, no može li nas ova situacija i nečemu naučiti, pomoći nam u osobnom razvoju, zbližiti nas a ne udaljiti?

  Trajanje webinara: 60 min

  Cijena: 0,00 kn

  Obavezna prijava putem prijavnice.

 • 4/5/2020 - Djeca i velike emocije - odgoj od srca do srca

  Dječji su doživljaji intenzivniji, dinamičniji, te zbog smanjenje mogućnosti samoregulacije koja se razvija dugo, do odrasle dobi, često vode ka neprilagođenim ponašanjima. Istovremeno te su burne emocije resurs za našu povezanost, razvoj dubljeg razumijevanja, suosjećanja.

  Emocionalnim vođenjem djeteta pomažemo regulaciji djetetova ponašanja regulacijom emocionalnih stanja, dugoročno podržavamo razvoj emocionalne inteligencije djeteta, razvijamo čvrst i emocionalno stabilan odnos s djetetom.

  Na webinaru ćete čuti više o tome kako prepoznati djetetove emocije te kako na njih prikladno odgovoriti, kako smanjiti učestalost neprikladnih ponašanja pristupom usmjerenim na emocije, kako dijete umiriti, bolje se razumjeti, kako razvijati empatiju kod sebe i djeteta, te kako razvijati dublju emotivnu povezanost te biti emotivno prisutan roditelj.

  Djeca čiji roditelji u odgoju uvažavaju djetetove osjećaje te na njih prikladno reagiraju, duguročno pokazuju manje problema u ponašanju, razvijaju emocionalnu inteligenciju, otpornija su na stres, mogu bolje upravljati svojim ponašanjem.

  Trajanje webinara: 90 min

  Cijena: 150,00 kn

  Obavezna prijava putem prijavnice.

 • 18/5/2020 - Roditeljstvo po jedinstvenoj mjeri svakog djeteta - važnost temperamenta

  Webinar obrađuje temu jedinstvenosti naših temperamenta te s time povezanog roditeljstva koje odgovara na individualne potrebe djece. Poznavati temperament djeteta znači moći jasnije vidjeti dijete u njegovoj individualnosti. Osvjestiti dodatno i vlastiti temperament znači razumjeti kako naše sličnosti i razlike oblikuju naš odnos.

  Trajanje webinara: 90 min

  Cijena: 150,00 kn

  Obavezna prijava putem prijavnice.

 • 1/62020 - Koji ples plešemo u ljubavnom odnosu

  Glavni problemi s kojima se parovi susreću vezani su uz temeljni gubitak sigurne emocionalne povezanosti te ponavljajući uzorak negativnih interakcija koje potiču i odražavaju ovaj gubitak. U potrazi za bliskošću, želji za rješavanjem konflikata, ponašanja su često zasjenjena kritikama, ljutnjom, ili pak izoliranjem, hladnoćom. Takve interakcije samo pogoršavaju već narušeno povjerenje i dodatno aktiviraju partnerovu ranjivost. Emocionalno fokusirana terapija pomaže u razumijevanju i kontroliranju ovog neugodnog plesa kojeg par zajedno kreira, kako bi novi ples odražavao ritam ljubavi, suosjećanja, povezanosti. Emocije su snažna sila moguće promjene, a ne samo manifestacija poteškoća u odnosu.

  Trajanje webinara: 90 min

  Cijena: 150,00 kn

  Obavezna prijava putem prijavnice.

 • 08/6/2020 - Čudesan razvoj u prvoj godini - razvojne prekretnice i kako ih podržati?

  Tijekom prve godine života razvoj djeteta je vrlo dinamičan. Od male bebe koja nejasno vidi svoju okolinu, do prve godine kada je moguće očekivati i prve korake i riječi je veliki razvojni put pun važnih prekretnica.

  Koje su to važne prekretnice koje je važno poznavati u ranom psihomotoričkom razvoju?

  Što svaka beba treba od roditelja?

  Koje igre i aktivnosti su korisne kao razvojna podrška u ovom važnom razvojnom periodu?

  Predavanje je korisno za trudnice te roditelje djece do prve godine života.

  Više o temi možete pročitati i u knjizi BEBArije - važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi

  Trajanje webinara: 90 min

  Cijena: 150,00 kn

  Obavezna prijava putem prijavnice.


Online radionice

BEBArije, radionice za mame i bebe (online)

BEBArije (2-12 mj)

BEBArije su radionice za roditelje i bebe na kojima se provodi program razvojnog poticanja beba, razvoja privrženosti između roditelja i djeteta, te razvijanja roditeljskih vještina. Uz kontinuirano stručno praćenje psihologa, roditelji također imaju prilike posavjetovati se i educirati o razvojnim potrebama djeteta.

Radionice se kontinuirano provode od 2010 godine u Rijeci, a trenutno zbog potrebe fizičke distance, provode se u online obliku uživo u jutarnjem terminu putem Zoom aplikacije uz mogućnost naknadnog gledanja snimke (isključivo za aktivne polaznike). 

Mjesečna online naknada: 250,00 kn

Trajanje radionice: 45 min / 1x tjedno

Obavezna prijava putem prijavnice.

Mali istraživači, radionice za malu djecu online

Mali istraživači (18-36 mj)

Online radionice Mali istraživači osmišljene su za djecu od 18 mj do 3 godine i njihove roditelje kako bi se kroz zabavne aktivnosti i igre podržale njihove razvojne potrebe. Učenje o sebi, svijetu, kako stvari funkcioniraju, razvijanje komunikacijskih, motoričkih i kognitivnih vještina a sve kroz likovne, glazbene aktivnosti, društvene igre odvija se putem snimljene online vođene radionice.

Osim aktivnosti za djecu, na svakoj se radionici obrađuje i jedna roditeljska tema.

Radionice se kontinuirano provode od 2010 godine u Rijeci, a trenutno se provode u online obliku putem Zoom aplikacije uz mogućnost naknadnog gledanja snimke (isključivo za aktivne polaznike).

Mjesečna online naknada: 300,00 kn

Trajanje radionice: 45 min / 1x tjedno

Obavezna prijava putem prijavnice.

Savjetovanje

Savjetovanje je moguće dogovoriti i u online obliku.

Prijave putem emaila.

Upiti za radionice!
+385 98 987 1074
Povežimo se

Želim primati obavijesti