Povratne informacije su uvijek dobrodošle. Kako bi ostale negdje zabilježene, osmišljen je ovaj kutak. Vaša iskustva i komentari korisni su nama, a možda i nekim novim polaznicima/klijentima. Napisati ih možete tako da nam pošaljete vaš komentar ispunjavanjem forme na dnu stranice. Hvala :)

Radionice kod Rebeke, od bebarija preko znakovanja pa do malih istrazivaca, su uzitak za mamu i dijete.
Rebeka je super psiholog, susretljiva, duhovita, puna maste i ideja, a njezine radionice za odrasle odlicno utroseno subotnje jutro :-)
 
Napisao/la: Barbara
Nasu teta Rebeku znamo vise od 3 godine i jako je volimo. Jako nam je pomogla kad nam je bilo najpotrebnije. Seku smo upisali na Bebarije, a braco nestrpljivo ceka Veseli krug.
 
Napisao/la: Ružica
Kod Rebeke sam odlazila sa svoja dva dječaka. Bilo je to korisno provedenih sat vremena u vođenoj igri, druženju i stvaralačkim zadacima.
Rebeka je vrlo stručna osoba koja je spremna nesebično pružiti puno informacija i savjeta o djetetu i razdoblju života kroz koje trenutno prolazimo. Uz puno kreativnih ideja, smijeha i šarenih dječjih radova, kući smo ponijeli i neka nova poznanstva.
 
Napisao/la: Marija
Baby Signs je najbolja stvar koju sam mogla napraviti za sebe i svoju kćer. Unaprijedila je govor i povezalo nas je još više.
Koristili smo ga redovito u igri. Hvala rebeki na ovom pruženom znanju!
 
Napisao/la: Nera
Toliko divnih jutra, osmijeha, druženja, praćenja djeteta.
Definitivno moj porodiljni je obogaćen ovim programom, moj odnos s djetetom još bliži, a oko mi je naučeno na najsitnije pomake. Hvala Rebeka!
 
Napisao/la: Tea

<< Početak Prethodno 1 2 3 Sljedeće Zadnje>>

Stranica1 of 3


Vaš komentar

Upiti za radionice!
+385 98 987 1074
Povežimo se

Želim primati obavijesti