Strahoklop je čudnovato biće koje pomaže djeci razumjeti i razriješiti strahove. Kroz interaktivno čitanje priče o susretu Strahoklopa i djeteta, uz vođenje odrasle osobe, dijete ima priliku kroz 13 zadataka u podržavajućoj atmosferi bolje razumjeti emociju straha, pronaći neka svoja rješenja, čuti važne poruke Strahoklopa koji o strahovima puno zna.

Mnogi savjeti roditeljima govore o usmjeravanju djetetovog ponašanja, ali pri tome se nedovoljno stavlja naglasak na emocionalna stanja djeteta.

Temperament u velikoj mjeri određuje način na koji pristupamo i reagiramo na podražaje u svojoj okolini. To je naš osobni stil koji nas prati od rođenja.

Ovo je predavanje namijenjeno roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom, a cilj mu je približiti zanimljivosti vezane uz rani razvoj djece, naglasiti važnost ranih razvojnih poticaja te pojasniti na koji način okolina ima utjecaja na rani razvoj djece.

Iako je ideja da je batina izašla iz raja, danas kod mnogih roditelja napuštena, mnogim roditeljima ostaje pitanje na koji način usmjeravati ponašanje djeteta bez korištenja fizičke kazne.

Upiti za programe!
+385 98 987 1074
Povežimo se

Želim primati obavijesti