Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/rebeka27/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Batinama NE, čemu DA? (edukacija)

Batinama NE, čemu DA? (edukacija)

Podijeli

Iako je ideja da je batina izašla iz raja, danas kod mnogih roditelja napuštena, mnogim roditeljima ostaje pitanje na koji način usmjeravati ponašanje djeteta bez korištenja fizičke kazne.

Zbog navedenog se događa da u nedostatku napuštenog načina prenošenja poruka djetetu o prikladnosti određenog ponašanja, granice u obitelji ostaju nedefinirane, propusne, promjenjive. Kao i u mnogim pitanjima, i ovdje, nije dovoljno samo reći što ne treba, što je štetno, već je potrebno naći druge načine koji će zamijeniti stare, napuštene kako bi se postigla željena promjena.

Poznato je da je u prvim godinama života jedna od važnih djetetovih potreba potreba za osjećajem sigurnosti, pripadanja, ali istovremeno i potreba za istraživanjem, isprobavanjem novoga. Na koji način kroz svakodnevnu komunikaciju možemo kao roditelji zadovoljiti obje ove djetetove potrebe? Kako uspostaviti suradnju bez podmićivanja? Kako postaviti jasne granice bez narušavanja djetetove potrebe za slobodom? Kako unaprijediti obiteljsku komunikaciju s ciljem zadovoljavanja potreba svih članova obitelji, "malih" i "velikih"?

Na ova ćemo pitanja zajednički odgovoriti kroz primjere, vježbe, raspravu.

________________

Roditelji o edukaciji:
- "Radionica mi je pomogla u razumijevanju ponašanja moga djeteta, kako postupati i reagirati u kriznim situacijama."
- "Jako mi se sviđa način prezentacije upotpunjen primjerima."
- "Radionica mi je pomogla u razumijevanju načina na koji moje dijete razmišlja."
- "Radionica je ispunila moja očekivanja. Dobila sam odgovore na moja pitanja."

Upiti za programe!
+385 98 987 1074
Povežimo se

Želim primati obavijesti