Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat
Adamićeva 24, Rijeka
info@psiholog-rebeka-bulat.hr

Vi o nama

Vaša iskustva s našim programima...

Moj osvrt

Ovdje nam možete poslati vaš osvrt, mišljenje. Hvala!

Rekli ste nam...

Marija

Predivno, zanimljivo i korisno!

Dora

Rebeka je jako zanimljiv relator, predavanje koje sam slušala bilo je jezgrovito a istovremeno se dotakla svih međuljudskih odnosa bitnih za rast i razvoj pojedinca u empatičnu osobu svijesnu svojih emocija i mogućnosti.

Ana

“Od mene do tebe do nas” predavanje je jedna od tema za “Školu za život”. Hvala Vam draga Rebeka na svemu što ste prezentirali. Životno, laički, a usput potkrijepljeno znanstvenim istraživanjima.

Iva

Jako korisno predavanje u kojem je lijepo objašnjena dubina roditeljskog i partnerskog odnosa, te važnost povezanosti u svim našim odnosima za mentalno zdravlje i općenito zadovoljstvo životom. Puno hvala!

Karla

Predavanje je bilo doista predivno. Potaknulo me na razmišljanje na svim razinama.

Silvija

Predavanje "Povezanost je naša snaga, a ne slabost" na jednostavan, pristupačan i jezgovit način prenosi poruku o važnosti ulaganja u naše odnose s partnerom, prijateljima, djecom. Nakon ovog predavanja, kao i nakon svih dosadašnjih predavanja i radionica Rebeke Bulat na kojima sam imala prilike sudjelovat, osjećam se osnaženo za pozitivne promjene u svom životu! Iskreno hvala na tome!

Ana

Kao i obično, uvijek korisne smjernice za bolje razumijevanje kompleksnog svijeta odnosa...

Ana

Prisustvovala sam predavanju ''Povezanost je naša snaga, a ne slabost'' i stvarno sam oduševljena načinom na koji je Rebeka prenijela sve bitne informacije ali i primjere. Mislim da je svatko iz predavanja mogao uzeti nešto korisno za svoje partnerske odnose, odnose s djecom ili druge bliske odnose. Također mi se svidjela Rebekina empatičnost, optimizam i entuzijazam. Vidi se da je stručna u svom poslu i da jako voli to što radi. Hvala puno! Veselim se drugim predavanjima.

Karla

Predavnje je me navelo na promišljanje o odnosu sa sobom, s partenrom i o teretu koji zadajem sebi i drugima. Bilo je lijepo strukturirano i zabavno. Veselim se budućim predavanjima.

Petra

Zahvalna sam na stručnom i korisnom predavanju na temu povezanosti. Smatram da je važno moći osvijestiti sebe i svoje okruženje te shvatiti kako smo uključeni u cjeloživotni proces prilagodbe. Rad na sebi uz konkretne savjete i objašnjenja olakšava taj proces. Hvala!

Irena

Izvrso predavanje, hvala. Posebno mi se sviđa mogućnost popravka i ideja o propuštenim stvarima iz djetinjstva i novim mogućnostima. Uvijek je dobro čuti riječi stručnjaka.

Barbara

Radionice kod Rebeke, od bebarija preko znakovanja pa do malih istraživača, su užitak za mamu i dijete. Rebeka je super psiholog, susretljiva, duhovita, puna mašte i ideja, a njezine radionice za odrasle odlično utrošeno subotnje jutro :-)

Ružica

Našu tetu Rebeku znamo više od 3 godine i jako je volimo. Jako nam je pomogla kad nam je bilo najpotrebnije. Seku smo upisali na Bebarije, a braco nestrpljivo čeka Veseli krug.

Marija

Kod Rebeke sam odlazila sa svoja dva dječaka. Bilo je to korisno provedenih sat vremena u vođenoj igri, druženju i stvaralačkim zadacima. Rebeka je vrlo stručna osoba koja je spremna nesebično pružiti puno informacija i savjeta o djetetu i razdoblju života kroz koje trenutno prolazimo. Uz puno kreativnih ideja, smijeha i šarenih dječjih radova, kući smo ponijeli i neka nova poznanstva.

Nera

Baby Signs je najbolja stvar koju sam mogla napraviti za sebe i svoju kćer. Unaprijedila je govor i povezalo nas je još više. Koristili smo ga redovito u igri. Hvala Rebeki na ovom pruženom znanju!

Tea

Toliko divnih jutra, osmijeha, druženja, praćenja djeteta. Definitivno moj porodiljni je obogaćen ovim programom, moj odnos s djetetom još bliži, a oko mi je naučeno na najsitnije pomake. Hvala Rebeka!

Maja

Imam djevojčicu s poteškoćama u razvoju. Tragajući za nekim tko će mi pomoći u radu s Mijom došla sam do Rebeke. Mia je tada imala 2 godine, nije govorila, nije hodala, nije imala pokaznu gestu, nismo znale kako komunicirati. Svi logopedi (privatno i ustanove) su digli ruke od nas. Pretežak slučaj, nemaju kadar za to...Ali ne i Rebeka. Nekih 6 mjeseci kasnije Mia je počela znakovati, s vremenom spajati i 2-3 znaka u rečenicu. Danas Mia ima 6 goudina, koristi komunikacijsku knjigu, znakove i nekoliko riječi. Ali vrata koja su joj otvorila svijet komunikacije otvorila joj je Rebeka. I dalje idemo na “igranje” kod Rebeke. Mia uvijek nauči nešto novo. Kao roditelju meni se kod Rebeke najviše sviđa što uvijek ima neke mjerljive ciljeve na kojima radi, daje praktične savjete, otvorena je za sve upite, ima cjelovit pristup djetetu a ujedno je i podrška roditelju.

Ivana

Na radionice smo krenuli kad je naša Leda imala nepunih 6 mjeseci, te smo vrlo brzo uocili koliko uživa družeći se s drugim bebama. Smatramo da su radionice izvrstan način da se bebe socijaliziraju od najranije dobi. Bebe su opuštene, razigrane i vesele, te je zadovoljstvo gledati ih kako svaki put nešto novo nauče. Osim beba, i mame i tate puno nauče o komunikaciji s najmanjima...Topla preporuka svim roditeljima!

Maša

Jako sam zadovoljna igraonicom, prvenstveno jer je smislena i ima svoj tijek koji se uvijek ponavlja što djeci odgovara u toj dobi.. Sve što radimo super je smišljeno, zanimljivo ali se vidi (mi roditelji vidimo) pozadina i namjera zadatka.. sve u svemu odlično:)

Dubravka

Presretna sam što u našem gradu postoji nešto ovakvog tipa za djecu mlađeg uzrasta.. Proveli smo kvalitetno i kreativno vrijeme u igri i zabavi u ugodnom ambijentu i druženju sa ostalom dječicom-istraživačima.. Dobili smo razne ideje kako se igrati i zabaviti. Svakom bi svakom roditelju preporučila :) Vrlo poticajno i ugodno!

Doris

Na razvojne radionice za mame i bebe krenula sam s Martom u dobi od 3 mjeseca. Na radionicama se kroz igru, pjesmu i ples stimuliraju sva dječja osjetila, potiče rana komunikacija i socijalizacija, a mame i tate se upoznaju, druže i izmjenjuju iskustva, što je također jako važno, osobito za mlade roditelje. Teta Rebeka je pristupačna, stručna, a svoja znanja i iskustva nenametljivo i nesebično prenosi na roditelje, dajući im savjete za različite situacije koje se javljaju prilikom odrastanja i sazrijevanja njihove djece. Tako svaka radionica, uz aktivnosti za djecu, sadrži i poduku iz nekog aspekta dječjeg razvoja. Na radionici smo Marta i ja puno naučile jedna o drugoj, zbližile se i povezale jače, a ja sam dobila odgovore na mnoga pitanja koja su me zanimala.

Rebeka Bulat

+385 91 531 3004

Sanja Mazor Češarek

+385 98 9871 074

Lina Debelić

+385 91 7670 562

Email radionice

radionice@psiholog-rebeka-bulat.hr

Email savjetovanje

savjetovanje@psiholog-rebeka-bulat.hr

Adresa

Adamićeva 24, Rijeka

Napomena

Zbog direktnog rada s klijentima često ne možemo odgovoriti na telefonske pozive. Upite je zato najbolje poslati mailom.

Želim primati obavijesti