Razvojno poticajni programi

Psihoedukativni programi za roditelje i djecu od rođenja do 10 godina

Kako su nastale radionice za djecu?

Od samog početka rada privatne prakse, temeljem prethodnog iskustva u radu, a posebno na području rane intervencije, uvidjela sam da ne postoji dovoljno prilika za mlade roditelje da se educiraju i dobiju podršku razvoju roditeljskih vještina, kao i da ne postoje razvojno podržavajući programi za roditelje i malu djecu unutar kojih se može pratiti rani razvoj djece, educirati roditelje, podržati prirodni proces dječjeg rasta i razvoja te pružiti prilika obiteljima za druženje i razmjenu iskustva. S idejom da se to promijeni, nastale su BEBArije za roditelje i bebe do 12 mj., te Mali istraživači za roditelje i djecu od 18 do 36 mj.

Kasnije su nastali još Veseli krug/kružić, programi kojima je primarni cilj poticati socijalno-emocionalni razvoj djece predškolske i školske dobi.

BEBArije (2-12 mj)

... za djecu

BEBArije (2-12 mj)

BEBArije predstavljaju program za roditelje i bebe unutar kojega se u maloj grupi provodi niz razvojno podržavajućih aktivnosti s ciljem razvojnog poticanja beba, razvoja privrženosti između roditelja i djeteta, te razvijanja roditeljskih vještina. Uz kontinuirano stručno praćenje psihologa, roditelji također imaju prilike posavjetovati se i educirati o trenutnim razvojnim potrebama djeteta.

Više...

Mali istraživači (18-36 mj)

... za djecu

Mali istraživači (18-36 mj)

Program Mali istraživači osmišljen je za djecu od 18 mjeseci do 3 godine i njihove roditelje kako bi se kroz zabavne aktivnosti i igre podržale njihove razvojne potrebe. Učenje o sebi, svijetu, kako stvari funkcioniraju, razvijanje komunikacijskih, motoričkih i kognitivnih vještina a sve kroz likovne, glazbene aktivnosti, društvene igre.

Više...

Veseli krug/kružić (5-10 god.)

... za djecu

Veseli krug/kružić (5-10 god.)

Program za djecu predškolsce te osnovnoškolske dobi (1. do 4. razred) na kojima se u malim grupama provode aktivnosti kojima se razvija socijalna i emocionalna kompetencija djece, kognitivne vještine, samopouzdanje i kreativnost. Kroz rad u grupi djeca imaju učiti od drugih, s drugima, te podučavati druge. Kružna komunikacija omogućuje razvijanje individualnih snaga i/ili prevladavanje teškoća na kreativan način.

Više...

Prijavnica za programe

Upiti za programe!
+385 98 987 1074
Povežimo se

Želim primati obavijesti