Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat
Adamićeva 24, Rijeka
info@psiholog-rebeka-bulat.hr

Programi

Naši autorski programi

BabysignszaroditeljeNa ovoj dvosatnoj radionici roditelji će saznati što je to Baby Signs®, doznat će više o znanstvenim istraživanjima koja objašnjavaju rani razvoj govora, komunikacije te kako su geste i znakovi s navedenim povezani, otkriti koristi od upotrebe znakova u ranom razvojnom razdoblju za dijete ali i cijelu obitelj. Naučiti ćete na samoj radionici osnovne znakove te izraditi plan za njihovo uvođenje u vaš svakodnevni život. U tome će vam pomoći i edukativni materijali sadržani u Startnom Baby Signs® Paketu koji je uključen u cijenu radionice.

Baby Signs® Radionica za roditelje, kao što i ime kaže, namijenjena je roditeljima. Ukoliko biste htjeli povesti i vašu bebu, kontaktirajte željenog Instruktora kako biste saznali više o toj mogućnosti. Radionice su primjerene i za starije osobe (bake i djedove) i za bilo koga tko se brine za vaše dijete.

Preporučamo da roditelji prisustvuju Radionici oko osmog mjeseca starosti djeteta. No, bilo koja beba ili mlađe dijete koje pokazuju spremnost za komunikaciju, ali to ne mogu toliko učinkovito postići riječima, kandidati su za znakovanje. 
Mnogi roditelji žele početi znakovati sa svojom bebom već u prvim mjesecima bebina života. Razmislite i o tome da prisustvujete Radionici još tijekom trudnoće, jer kada bebica dođe na svijet bit će teže pronaći vrijeme za pohađanje Radionice.

 Radionica se organizira povremeno tijekom godine. ako ste zainteresirani pohađati ju može nam ispuniti PRIJAVNICU

Rebeka Bulat

+385 91 531 3004

Sanja Mazor Češarek

+385 98 9871 074

Lina Debelić

+385 91 7670 562

Email radionice

radionice@psiholog-rebeka-bulat.hr

Email savjetovanje

savjetovanje@psiholog-rebeka-bulat.hr

Adresa

Adamićeva 24, Rijeka

Napomena

Zbog direktnog rada s klijentima često ne možemo odgovoriti na telefonske pozive. Upite je zato najbolje poslati mailom.

Želim primati obavijesti