Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat
Adamićeva 24, Rijeka
info@psiholog-rebeka-bulat.hr

Programi

Naši autorski programi

emocionalnovodenjeMnogi savjeti roditeljima govore o usmjeravanju djetetovog ponašanja, ali se pri tome nedovoljno stavlja naglasak na emocionalna stanja djeteta koja su uvijek u podlozi vidljivih ponašanja.

Svako ponašanje je određena komunikacija, i u podlozi ima neku potrebu i emocionalni doživljaj. Kako bi se bolje razumjeli, potrebno je progledati što se krije iza određenog ponašanja, razumjeti emocionalnu podlogu, biti empatičan kako bi se s razine razuma i logike mogli spustiti na razinu doživljaja emocija.

Emocionalnim vođenjem djeteta pomažemo regulaciji djetetova ponašanja regulacijom emocionalnih stanja, dugoročno podržavamo razvoj emocionalne inteligencije djeteta, razvijamo čvrst i emocionalno stabilan odnos s djetetom.

Tijekom radionice kroz edukativni sadržaj te praktične vježbe, polaznici će naučiti što sve podrazumijeva emocionano vođenje, naučiti kako na drugačiji način sagledati problematične situacije, uskladiti se te komunicirati jezikom emocija.

Radionica se organizira povremeno tijekom godine. ako ste zainteresirani pohađati ju može nam ispuniti PRIJAVNICU

Rebeka Bulat

+385 91 531 3004

Sanja Mazor Češarek

+385 98 9871 074

Lina Debelić

+385 91 7670 562

Email radionice

radionice@psiholog-rebeka-bulat.hr

Email savjetovanje

savjetovanje@psiholog-rebeka-bulat.hr

Adresa

Adamićeva 24, Rijeka

Napomena

Zbog direktnog rada s klijentima često ne možemo odgovoriti na telefonske pozive. Upite je zato najbolje poslati mailom.

Želim primati obavijesti